Keto Mug Cake Recept ~ 3 manieren!

Keto Mug Cake Recept

Keto mug cake recept Koolhydraatarm

Sommige Ketovoren zijn geweldig en kunnen hun suikertand helemaal ontkennen. Ik ben NIET één van die mensen! Ik heb mijn Keto-leven besteed aan het vinden van suikervrije en koolhydraatarme manieren om mijn slechte suikertand te genezen zonder mijn voortgang en gewichtsverlies te belemmeren. Ben je ook zo? Voer mugcakes in!

Als je nog nooit keto-mugcakes hebt gezien, het zijn super eenvoudige, supersnelle manieren om die lelijke suikertand te genezen! Je hebt er slechts een handvol ingrediënten voor nodig, even in de magnetron en dan klaar in ongeveer 60-90 seconden! Zelfs ik kan zo lang wachten!

Ik heb de afgelopen 18 maanden enorm veel recepten voor mugcakes geprobeerd. Ik heb een aantal geweldige geprobeerd (waarvan ik er nu 3 met je zal delen) en een aantal niet zo geweldige. Daarom deel ik deze beproefde mugcake-recepten om je het hartzeer te besparen van het proberen van de niet zo geweldige!
Vandaag deel ik met jullie Snickerdoodle, een chocolate chip en een Chocolate Espresso Mocha mugcakes. Ze zijn allemaal even lekker (maar mijn hart ligt echt bij de Espresso, want ik ben een enorme koffieliefhebber)!

Stap voor stap instructies vind je op mijn YouTube kanaal. Ik ben altijd belachelijk om te zien… Ik ben geen erg georganiseerde chef-kok en ik ben super rommelig. Maar het is altijd goed

Vind hier mijn YouTube-instructievideo! (noot: Deze video is in het Engels)

Oké, op naar de keto mug cake recepten!

Topping:

2 theel. Zoetstof (Erythritol of Stevia)
1/2 tl kaneel

Keto Mug Cake Recept 1

Ingrediënten

2/3 kopje amandelmeel
2 el zoetstof
1 tl bakpoeder
1/4 tl kaneel
1 groot ei
2 el boter
2 el water
1/4 tl vanille

Met dit recept maak je 2 mugcakes (of één hele grote mugcake, die zelfs ik niet op kan). Meng de ingrediënten voor de topping in een kleine kom en zet apart. Meng alle mugcake-ingrediënten in een kom tot alles goed gemengd is. Verdeel in twee mokken. Strooi de helft van de topping op elke cake. Plaats de cakes één voor één in de magnetron gedurende 60-90 seconden (de tijd hangt af van jouw magnetron). Werk af met een beetje volvette slagroom en geniet!

Keto Mug Cake Recept 2

Ingrediënten:

2 el ongezoete cacaopoeder
1-2 tl instant espressopoeder of oploskoffie korrels
2 el zoetstof
1 ei
1 el volvette slagroom
1/4 tl vanille
1/4 tl bakpoeder
1 tl gesmolten boter

Met dit recept maak je EEN mugcake. Meng alle ingrediënten door elkaar en doe in een mok. Zet de mok 60-90 seconden in de magnetron. Het is op zich goed, maar ik vind het leuk om Nekstella suikervrije hazelnootchocoladesiroop aan de top toe te voegen!

Keto Mug Cake Recept 3

Ingrediënten:

2/3 kopje amandelmeel
2 eetlepels zoetstof
1 tl bakpoeder
1/4 tl kaneel
1 groot ei
2 eetlepels boter
2 eetlepels water
1/4 tl vanille

Suikervrije chocoladeschilfers of geplette suikervrije chocoladereep (ik gebruik CocoPolo)
Met dit recept maak je 2 mugcakes (of één hele grote mugcake, die zelfs ik niet op kan). Meng alle cake-ingrediënten in een kom tot alles goed gemengd is. Verdeel in twee mokken. Bestrooi met wat extra chocoladeschilfers. Plaats de cakes één voor één in de magnetron gedurende 60-90 seconden (de tijd hangt af van jouw magnetron). Werk af met een beetje volvette slagroom en geniet!

Dat is het echt. Deze keto mug cake recepten zijn zo simpel en zo lekker! Ze kosten geen tijd om te maken en zijn super gemakkelijk in elkaar te flanzen! Hoop dat jullie genieten!

Bron

Klik hier om naar de categorie “recepten” terug te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *