Dr Eric Berg - Practical Keto - Youtube Video

Video: Dr. Eric Berg – ‘Practical Keto’ – Basis 1

Wie is Dr. Eric Berg?

Dr. Eric Berg, DC is een chiropractor en gezondheidsvoorlichter die een expert is in Healthy Keto™ en intermitterend vasten. Hij heeft de afgelopen 30 jaar mensen geholpen om hun gezondheid te veranderen en gewicht te verliezen.

Hij beoefent chiropractie niet langer, maar geeft momenteel voltijds onderwijs en deelt essentiële kennis over het menselijk lichaam en gezondheid via sociale media, video’s en conventies. Met meer dan 400 miljoen YouTube-views en 3,1 miljoen abonnees is hij een gerenommeerd expert op dit gebied. Hij splitst verwarrende, complexe gezondheidsonderwerpen op in gemakkelijk te begrijpen en bruikbare kennis voor zijn publiek, en helpt hen de waarheid te leren over gezond worden en afvallen.

Waar gaat deze video over?

In deze video praat hij over de praktische kant van keto en behandelt hij onder andere het fenomeen “plateau”.

bron

Klik hier om terug te gaan naar de “video” categorie

dr. eric berg - Sacha Kay's Wondere Keto Wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *