Low-Carb en Keto Dieet Fast Food Menu-keuzes: Hoe succesvol te eten in restaurants

Voor degenen die een koolhydraatarm of keto-dieet eten, is er bijna altijd iets dat je kunt eten in elk fastfoodrestaurant of restaurant. Vooruit plannen. Voordat u een restaurant binnengaat, kunt u thuis of met uw smartphone online hun menu en voedingsinformatie bekijken. Het is altijd goed om de veilige opties te kennen voordat u wordt verleid door menu-items die u niet zou moeten hebben bij een koolhydraatarm dieet.

Om het gemakkelijker te maken om een ​​snelle keto-vriendelijke optie te vinden, heb ik een lijst samengesteld van verschillende restaurants en fastfoodrestaurants en die items die ik de laagste koolhydraatrijke (en meest emotioneel bevredigende) keuzes heb gevonden. Dit zijn niet allemaal perfecte opties, maar als je geen andere keuzes hebt vanwege tijd- of locatiebeperkingen, zullen ze het in een mum van tijd doen.

Het is een enorme hulp dat fastfoodrestaurants verplicht zijn om voedingswaarde te posten. Het wordt elke dag gemakkelijker om het keto-plan te volgen. Het aantal koolhydraten dat ik opsom is bij benadering en is NETTO gram.

Over het algemeen is er overal waar je bent een salade-optie. Bij hamburgertenten verwijder je gewoon het broodje, en veel plaatsen bieden in plaats daarvan slawraps aan. Kip mag geen paneermeel hebben.

Even terzijde: het helpt om een ​​mes en vork bij de hand te hebben in je auto of tas. Grote, sappige burgers in kleine stukjes sla belanden op tafel – of op schoot. Kleine, dunne fastfood-plasticware zorgt ook voor moeilijk eten. Trek je eigen stevige keukengerei tevoorschijn en geniet ervan!

Nu voor de voedselkeuzes … hier zijn enkele vrij voor de hand liggende algemene regels die moeten worden gevolgd:

  • Sla het broodje of de wrap over
  • Sla de pasta, aardappel of rijst over
  • Salades – geen croutons. Blijf bij de opties voor dressings met weinig suiker – Caesar, Blue Cheese, Ranch, Chipotle. Kijk naar de naam die je misschien een idee geeft, dingen als “honing” in de honingdijon of “zoet” in de dressingnaam – deze zijn meestal geen goede keuze. Controleer het ingrediënt op items met een hoger koolhydraatgehalte.
  • Kip – Kies gegrild of gebakken. Blijf uit de buurt van gepaneerde kip.

McDonald’s – kies voor een burger (nul g) ​​of gegrilde kip (2 g) zonder het broodje en gegarneerd met kaas, mayo, mosterd, uien, enz. Geen ketchup. Voeg een salade toe (3g). De Caesar salade met gegrilde kip of de bacon ranch salade met gegrilde kip zijn 9g.

burger King – dezelfde burgerinfo als McDonald’s: burger (nul g) ​​zonder het broodje en gegarneerd met kaas, mayo, mosterd, uien, enz. Geen ketchup. De tendergrill broodje kip zonder het broodje is 3g. PAS OP – je zou kunnen denken dat de veggieburger laag is, maar het is 19 g koolhydraten, dus dat is ongeveer een volledige dag koolhydraten op keto. Voeg een salade toe (3g). De tendergrill kip tuin salade is 8g zonder dressing of croutons. De malse kipsalade is geen optie. Probeer niet.

BONUS – toetje!?! – de verse appelfrietjes zijn niet gebakken en zijn 5g netto koolhydraten ZONDER karamelsaus.

Metro – Waarschijnlijk moet je Subway overslaan als je kunt. De broodjes en wraps bevatten allemaal veel koolhydraten. Ik denk dat je ze gewoon de ingrediënten in een wrapper sans bun kunt laten gooien, maar dat klinkt niet aantrekkelijk. Ik heb geen informatie over wat het aantal koolhydraten zou zijn voor elke sub zonder broodjes, maar je kunt er waarschijnlijk wel achter komen – kip of pepperoni is prima, maar is ‘zoete ui’-kip oké? Geen idee. Blijf bij de salades, maar realiseer je dat je alleen ijsbergsla (4g) krijgt.

Carl’s Junior en Hardees – Deze keten biedt “sla-wraps” – uw burger gewikkeld in een groot stuk sla voor eenvoudig koolhydraatarm eten. (Zoals ik al zei, ik heb het geprobeerd en ben er niet dol op. Ik draag liever mijn eigen vork.) Broodjesloze opties – Zes dollar burger (7 g), 1/2 dikke burger (5 g), charbroiled chicken club sandwich (7g/10g bij Hardees). Gegrilde kipsalade zonder croutons is 10g. Bijsalade is 3 g.

Jimmy John’s – De unwich – een broodje gewikkeld in sla – past hier perfect. Vlees is prima, zorg er wel voor dat de ingrediënten niet koolhydraatrijk zijn.

Wendy’s – Nogmaals, je kunt je burger in een sla wrap of een doos krijgen. Elke burger met toppings. Mayo heeft glucosestroop en is 1 g. De kip grillfilet is 1 g. Het is te bestellen in de chicken clubsandwich of de ultieme chicken grill sandwich. Beste salades: kip caesar (7g), blt kipsalade met gegrilde kip. Bijgerechten zijn 6 g of 2 g voor Caesar.

Pizza Hut en andere pizzeria’s – Het is mogelijk om te wennen aan het eten van pizza zonder korst. Je moet twee keer zoveel eten, maar als er een feestje of diner is dat je bij een pizzeria niet kunt vermijden, schuif je de goedkope toppings er gewoon af en eet je de grote rommelige stapel kaas en toppings. Een bijgerecht is een leuke toevoeging. Kies anders gewoon voor het maken van pizza thuis met een koolhydraatarme korst.

Mongoolse barbecue – JA! Vul je kom met kip, garnalen, plakjes ui en champignons en bedek met de Aziatische zwarte bonensaus. Ik weet dat bonen koolhydraten bevatten, maar dit sausetiket zegt 1 gram koolhydraten per ounce (elke saus is duidelijk geëtiketteerd). Voeg een beetje knoflook toe en wacht tot de griller zijn werk doet. Vanzelfsprekend sla je de voorgerechten, tortilla’s en rijst over. Vraag het bedienend personeel om ze niet naar de tafel te brengen.

Italiaanse restaurants – Deze vergen een beetje sluwheid, maar ze kunnen worden overwonnen! Ideeën: wat dacht je van kip Marsala op een Italiaanse plek? Zorg ervoor dat het niet met pasta komt. Vervang broccoli of een ander keto-vriendelijk bijgerecht – of een grote salade. Kip piccata is ook een mogelijkheid.

Mexicaanse en Chinese restaurants zijn het moeilijkst, omdat een koolhydraatarme optie niet de reden is om in de eerste plaats naar het restaurant te gaan. In een Mexicaans restaurant neem ik meestal een grote burrito zonder bonen en spreid ik de zachte tortilla uit als een bord. Eet de innerlijke ingrediënten en gooi de tortilla.

Als je naar een moet gaan Chinees buffet (Ik woonde om één uur een begrafenisdiner bij), je kunt opties vinden, maar het zullen waarschijnlijk niet je favoriete generaal Tso’s zijn. Hoe zit het met de keuzes van de saladebar? eieren? de binnenkant van loempia’s, en ik at zelfs alleen de binnenkant van krabrangoons. Helaas laten deze ideeën nogal wat weggegooide schelpen en gefrituurde buitenstukken op je bord achter, waardoor het lijkt alsof je echt voedsel verspilt.

Vleugels overal – Standaard buffelsaus is meestal OK, evenals knoflook Parmezaanse kaas

Supermarkt kan ook een goede optie zijn! 7-11 heeft pakjes hardgekookte eieren, kaasplakken, slim jims, amandelen en varkenszwoerd. Varkenszwoerd heeft een barbecuesmaak en bevat GEEN koolhydraten.

Onthoud, wat je ook kiest, houd het brood, aardappelen, rijst, noedels, friet en tortilla’s vast. En kijk uit voor de mogelijkheid van maïszetmeel, broodkruimels en andere vulstoffen. Met de juiste planning en een goede instelling kun je gezonde keto- en koolhydraatarme opties vinden als je uit eten gaat en je aan je succesvolle keto-dieetplan houden.Source by Katherine Palmer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *