Keto lichaamsgeur penisgeur ketogeen dieet

Verhoogt de Keto-rage de penisgeur?

Dieetrages komen en gaan met een alarmerende regelmaat – wat niet wil zeggen dat ze niet per se voordelen hebben, alleen dat er altijd een nieuw dieet lijkt te komen dat op zijn minst een tijdje veel aandacht trekt. Enkele jaren geleden verscheen het keto-dieet (ketogeen dieet) op het toneel (al bestaat het al bijna een eeuw…) en ging snel viraal. En naarmate het populairder is geworden, zijn er vragen gerezen over de vraag of het niet zou kunnen bijdragen aan gezondheidsproblemen met de penis, met name aan de geur ervan.

Over het keto-dieet

Het uitgangspunt achter het keto-dieet is niet echt nieuw en heeft aan de basis gestaan ​​van veel eerdere dieettrends. In wezen is het idee om koolhydraten te verminderen en eiwitten en vetten te verhogen. Wanneer het lichaam slechts kleine hoeveelheden koolhydraten opneemt, heeft het minder van de gemakkelijk beschikbare ingrediënten die nodig zijn voor de bloedsuikerspiegel. Met weinig koolhydraten om energie uit te halen, schakelt het in plaats daarvan over op de verbranding van vetten en eiwitten. En wanneer het dat doet, zorgt het ervoor dat een persoon meer gewicht verliest, want, meer vetverbranding.

Ketose is de naam voor het proces om energie te krijgen uit vetten en eiwitten, vandaar de naam het keto-dieet.

Duidelijke geur

Het duurde niet lang voordat mensen merkten dat veel toegewijde ketovoren een bepaald aroma over hen hadden ontwikkeld. Dat komt door verschillende factoren, waaronder dat het keto-dieet de toename van ketonen in het lichaam veroorzaakt. Deze worden gevormd wanneer vet wordt verbrand als brandstof. Dit is een natuurlijk proces, maar een van de bijproducten hiervan is een toename van de aanmaak van aceton, hetzelfde ingrediënt dat wordt aangetroffen in ouderwetse nagellakremover. Wanneer een persoon zweet of urineert, kan deze een aceton-achtige geur afgeven.

Bovendien betekent het verbranden van opgeslagen lichaamsvet dat alle gifstoffen die in dat vet zijn begraven, nu worden vrijgegeven en dat hun unieke geuren ook aan de zweterige mix worden toegevoegd.

Ten slotte breekt het keto-dieet ook eiwitten af, en ze hebben ook de neiging om een ​​kenmerkende geur af te geven, een geur die enigszins op ammoniak lijkt.

En al deze geuren kunnen zich in het kruis vermengen, waar de extra warmte van twee lagen kleding een warme, vochtige omgeving creëert die perfect is voor geuren. En wanneer een man zijn ondergoed uittrekt, kan er op deze manier een uitzonderlijk sterke penisgeur ontstaan.

Tijdelijk

Natuurlijk is het lichaam van elke persoon anders en metaboliseert het de dingen anders. Sommige mensen die het keto-dieet volgen, registreren mogelijk slechts een lichte toename van de waarneembare penisgeur, terwijl anderen zich kunnen bevinden in een situatie van penisgeur die inderdaad nijpend is.

Het goede nieuws is dat voor veel mensen de geursituatie tijdelijk is. Als een persoon zich aan het keto-dieet houdt, zal voor de meeste mensen na een paar weken of maanden het lichaam gewend zijn geraakt aan het nieuwe dieet en zal de extreme geur afnemen.

In de tussentijd moeten mannen stappen ondernemen om de penisgeur zoveel mogelijk te verminderen. Het is duidelijk dat goed wassen met een milde zeep elke dag nuttig is, of vaker indien nodig – en vooral als iemand fysiek actief is en veel zweet. Het helpt ook om de penis zoveel mogelijk te “luchten”, zoals bijvoorbeeld door naakt te slapen.

Source by John Dugan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *