Waar bloemkoolrijst kopen (onze topkeuzes)


Bloemkoolrijst is onze eerste keuze als een alternatief voor gewone rijst. Je kunt bloemkoolrijst nu in bijna elke winkel vinden, maar weet je waar je bloemkoolrijst kunt kopen die echt lekker is en gezonde ingrediënten bevat?

bloemkoolrijst

We waren verrast om erachter te komen sommige bloemkoolrijst bevat appelzuur!

Lees verder om erachter te komen welke merken het beste zijn.

Is verse bloemkoolrijst beter dan diepgevroren bloemkoolrijst?

Als het om kwaliteit gaat? Nee.

Diepvriesproducten zijn net zo voedzaam als een verse krop bloemkool. Bovendien is het een snel en gemakkelijk alternatief voor de zelfgemaakte versie, waarbij je ofwel een rasp of een keukenmachine moet gebruiken om bloemkoolrijst te maken.

Verse Rijst Bloemkool

Als je verse, niet bevroren bloemkoolrijst wilt krijgen, weet ik zeker dat je het bij Stop & Shop, Costco, Whole Foods of Doelwit. En ja, het kan ook rauw gegeten worden!

1. Green Giant Riced Veggies Bevroren Bloemkool

Green Giant Riced Veggies Frozen Bloemkool

Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat je deze bloemkoolrijst op elke gewenste manier kunt maken of hem direct in de verpakking kunt magnetronen 5-7 minuten, afhankelijk van de instellingen. Ik koop deze bloemkoolrijst altijd bij Doelwitmaar we hebben het ook gezien bij Stop & Winkel en Walmart.

Prijs: $ 2,79 voor een zak van 10 oz

2. Good & Verzamel biologische rijstbloemkool

Good & Verzamel biologische rijstbloemkool

Met de stoom in de zak kun je het koken gewoon in je magnetron, en om eerlijk te zijn, van alle bloemkoolrijst die in de magnetron kan, vind ik deze het lekkerst. Als je ooit nog een reden nodig had om lief te hebben Doelwitdaar ga je.

Prijs: $ 2,29 voor een zak van 10 oz ($ 0,22 / oz)

3. 365 Everyday Value biologische rijstbloemkool

365 Everyday Value Biologische Rijstbloemkool

Hoewel ik hele voedingsmiddelen soms een beetje te duur vind, is deze bevroren bloemkool met rijst biologisch en goedkoper dan andere merken. Het heeft biologische geblancheerde bloemkool binnenin en een beetje zeezout naar smaak.

Dit is Het kenmerkende merk van Whole Foods en je kunt het alleen daar krijgen of via FreshDirect op Amazon.

Prijs: $ 2,39 voor een zak van 12 oz ($ 0,20 / oz)

4. Cascadian Farm Biologische rijstbloemkool

Cascadian Farm Biologische Rijst Bloemkool

Alles wat je hier gaat vinden is biologische, diepgevroren bloemkool. Het is iets duurder dan andere diepvrieszakken, maar geloof me, het is het waard! Ik hou gewoon van de manier waarop ze het versneden. Haal het bij Stop & Winkel of vind het op De versmarkt.

Prijs: $ 3,69 voor een zak van 12 oz ($ 0,30 / oz)

5. Birds Eye Steamfresh Gerijste Bloemkool

Birds Eye Steamfresh Gerijste Bloemkool

Deze bloemkoolrijst kookt ook direct in de zak en komt binnen 10oz of 20oz pakketten. Het enige wat je hoeft te doen kijk uit voor – zorg ervoor dat je bloemkool met gewone rijst plukt. Birds Eye heeft veel verschillende variaties van bloemkoolrijst en sommige zijn niet koolhydraatarm!

Je vindt het op Walmart of Stop & Winkel.

Prijs: $ 2,49 voor een zak van 10 oz ($ 0,24 / oz)

6. Kroger Gerijste Bloemkool

Wat ik er leuk aan vind, is dat het komt in grotere verpakkingendus als je een groot gezin hebt of graag maaltijden bereidt, is dat een redelijk goede optie om te krijgen.

Bovendien is bloemkool in vergelijking met andere diepgevroren bloemkool nogal aan de goedkope kant. Je kunt het krijgen bij Kroger.

Prijs: $ 3,49 voor een zak van 16 oz ($ 0,21 / oz)

7. Member’s Mark Riced Bloemkool

Lid's Mark Riced Bloemkool

Nog een goede keuze, vooral als je graag koopt bulk organische stoombare zakken. In tegenstelling tot andere keuzes die we hier hebben vermeld, bevat deze pure maar voorgekookte bloemkoolrijstdus het is misschien niet de beste optie voor bepaalde recepten.

Je kunt het krijgen bij Sams club. Bovendien is het de goedkoopste optie hebben we tot nu toe gevonden!

Prijs: $ 6,39 voor vier 12 oz-zakken (0,13 / oz)

8. Handelaar Joe’s Gerijste Bloemkool

Trader Joe's Gerijste Bloemkool

Ik ben helemaal weg van alles wat met Trader Joe’s te maken heeft, dus het is geen verrassing hun verse bloemkoolrijst is een bom?! Hoewel dit artikel uit 2019 komt, vind ik het belangrijk (en soort van grappig!) om te vermelden dat hun bloemkoolrijst was zo populair in NJ en CT klanten konden slechts twee tassen per dag kopen.

Prijs: $ 2,49 voor een zak van 16 oz ($ 0,16 / oz)

9. Seizoenskeuze Gerijste Bloemkool

Seizoenskeuze Gerijste Bloemkool

Deze diepgevroren bloemkoolrijst haal je bij de Aldi. Ik vind het leuk om deze iets langer te koken dan de anderen de perfecte textuur en komt er helemaal niet papperig uit. Je vindt het op Aldi.

Prijs: $ 2,39 voor een zak van 12 oz ($ 0,20 / oz)

10. Fullgreen’s Cauli-rijst

Fullgreen's Cauli Rijst

Een van de weinige opties voor bloemkoolrijst vind je niet in de diepvriesgroenteafdeling! Deze optie is houdbaar en ik ben er helemaal voor, want op dit moment denk ik eerlijk gezegd dat we niet eens een vierkante centimeter ruimte in onze vriezer hebben. Je kunt het krijgen bij Walmart of Amazone.

Prijs: $ 4,19 voor een zakje van 7 oz ($ 0,59 / oz)

Slechtste bloemkoolrijst

Terwijl de meeste supermarkten biologische of gewoon gezonde bloemkoolrijst verkopen, zijn er merken met: onnodige toegevoegde ingrediënten.

Aardse Keuze Bloemkool Rijst

Ik begrijp niet waarom er zoveel merken zijn met alleen pure bloemkool, maar deze wel appelzuur binnen! Met zoveel bevroren variëteit in de buurt, blijf bij gezondere, in de winkel gekochte bloemkoolrijst.

We hebben het eerder gezien bij Costco en Walmart.

Thrive Market Biologische Rijst Bloemkool

Nogmaals, appelzuur. Ik begrijp dat het vergelijkbaar is met citroenzuur en je zult er waarschijnlijk niet aan doodgaan, maar zoals ik al eerder zei, zijn er veel supermarkten die pure bloemkoolrijst verkopen zonder extra ingrediënten.

Deze is exclusief voor Thrive Market alleen leden.

gekookte bloemkoolrijstschotel

Onze laatste mening

Er zijn genoeg van gezonde, hoogwaardige rijstbloemkoolopties bij winkels. Of je nu de voorkeur geeft aan bevroren bloemkool met rijst boven verse, het is een geweldig alternatief voor bruine rijst of witte rijst.

Als u geld wilt besparen, is het maken van bloemkoolrijst ook gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is pak een keukenmachine of een rasp.

Mocht je je afvragen met welke smakelijke recepten je je eigen bloemkoolrijst kunt maken, we hebben een geweldige Keto Bloemkool Gebakken Rijst Recept voor jou (maak het in minder dan 30 minuten)!

Vergeet ook niet in de comments te laten weten welke bevroren bloemkoolrijst jouw favoriet is!Source link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *