Ted Talk Sarah Hallberg Diabetes Type 2

Herstel van Type 2 diabetes begint met het negeren van de richtlijnen | Sarah Hallberg | TEDxPurdueU

Wat is Diabetes?

Type 2-diabetes (T2D), is een vorm die wordt gekenmerkt door een hoge bloedsuikerspiegel, insulineresistentie en een relatief gebrek aan insuline. Veel voorkomende symptomen zijn verhoogde dorst, frequent urineren en onverklaarbaar gewichtsverlies. Symptomen kunnen ook zijn: meer honger, vermoeidheid en zweren die niet genezen. Vaak komen de symptomen langzaam op. Langetermijncomplicaties van een hoge bloedsuikerspiegel zijn onder meer hartaandoeningen, beroertes, diabetische retinopathie die kan leiden tot blindheid, nierfalen en een slechte bloedstroom in de ledematen, wat kan leiden tot amputaties.

Herstel

Kan een persoon ervan herstellen? Dr. Sarah Hallberg verstrekt overtuigend bewijs dat het kan, en de oplossing is…

source

Klik hier om terug te gaan naar de “keto” categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *